dimarts, 21 de febrer del 2017

Raquetes de neu - Pic Bastard

Vam fer l’activitat de les raquetes on gairebé al inici ens varem separar en quatre grups i dins d’aquests quatre grups hi havien 12 persones que de les quals vam fer uns altres grups de 4 alumnes que vam fer per guiar-nos mútuament l’un de l’altre fins a un cert punt en el qual ens vam tornar agrupar tots i vam seguir la ruta prevista, per sort amb cap accident.
Per nosaltres va ser graciós ja que sempre que havíem caminat per la neu sempre ens haviem enfonsat per les botes i ara podiem mourens amb molta facilitat per qualsevol terreny, tambe la orientació a la neu és un món totalment diferent, vaja que a tots els que llegeixin el blog es una activitat molt recomanable i divertida. Per la meva opinió, tots els temes relacionats amb la neu es sinonim de passarmo molt be ja que la barientat de activitats es molt extensa. I ja no parlem del que significa poder sortir a camp obert, a un terreny que destaca per ser espectacular a nivell de bellesa i que fa que encara que la sortida fos cansada valgués molt la pena i ens deixes amb ganes de mes.
El final del dia, per rematar vàrem seguir amb els minuts de glòria, i tot i que el que es va parlar alla es quedarà alla, sempre recordaré les anècdotes de boxa.Powered by Wikiloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada