dijous, 2 de març del 2017

Ruta a peu Albanyà-Tapis

Avui dijous 2 de març hem acabat els guiatges de conducció a peu, fent una ruta que anava d' Albanyà a Maçanet de Cabrenys.
Aquesta ruta era d' un nivell moderat, ja que la major part de la ruta era pista, tenia un desnivell acumulat d' uns 976 m i un recorregut de 15 quilòmetres que era lineal.
Un recorregut molt bonic, amb paisatges extraordinaris i amb un patrimoni molt interessant. A la ruta el punt més alt era el cim de Mare de Deu del Fau, en aquest cim ens trobavem amb una església que hi podiem entrar, on hi havia una llibreta on es podien deixar dedicatòries, uns alumnes del cafemn, entre ells jo, i hem deixat una frase escrita, que posava “ ¡el cafemn a tope!!”.
Desde allà es veia un paisatge de tota l' Alta Garrotxa, en aquest cim és on ens pararem a dinar i després d' aquest cim serà tot desnivell negatiu excepte en algunes remontades de poc desnivell.
Els guies a mitja ruta ens van comunicar que al final no aniriem a Maçanet de Cabrenys ,la ruta finalitzaria a Tapis ,per questions de temps.
Aquesta ruta era llarga, ja que sortiem d' Albanya a les nou i vint minuts i acavabem a les tres i mitja a Tapis.


Text: Didac Camacho.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada