dimarts, 31 de gener del 2017

Guiatges BTT pel Cap de Creus B

El passat dimarts 31 de gener, vam continuar els segons guiatges que teniem per fer. Ens vam separar en dos grups, els més forts i els que ens costava més.
El guiatge estava dividit en tres trams, el primer consistia d'anar des de l'institut fins la Punta de Falconera. Va ser un tram una mica físic ja que havíem de fer la pujada dels grecs, però tot el tram va esta força bé.
El segon tram consistia d'anar des de la Punta de Falconera fins el Pla d'en Causa, el tram més dur de la ruta, amb unes pujades molt fortes i difícils de pujar. Es necessitava un bon nivell físic per poder-les pujar sense baixar cap cop de la bici, i poca gent va poder-les fer.
I per últim vam fer el tram desde el Pla d'en Causa fins l'institut, un tram el qual no es necessitava gaire físic ja que hi havia forces baixades i uns bons corriols per anar controlant la nostra tècnica sobre la bicicleta, però al ser l'últim tram va ser força cansat ja que portàvem molta de fatiga a sobre.
 El grup el qual portava en Ruben va haver de marxar ràpidament cap a l'institut ja que un dels companys va caure i va trencar el casc i es va fer mal, i una altre companya, a principis de la ruta va haver de tornar cap a l'institut perquè no es trobava gens bé.
Tot i que van passar alguns problemes els guiatges van sortir molt bé.

Text: Lydia.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada