dimarts, 8 de novembre del 2016

Examen pràctic d'orientació A


El dimarts 8 de novembre hem fet el primer examen d’orientació de tot el que hem practicat durant el curs, on ens havien preparat un recorregut on hi havia per agafar un total de 20 balises, la zona era els alrrededors de la Bassa d’en Coll, un lloc ja conegut per nosaltres ja que hem fet reiterades activitats en el mateix. Sortiriem des de la Bassa a per les primeres 3 balises que eren especifiques ja que eren assignades pels professors.
Personalment vaig sortir a per les primeres i ja al principi vaig tenir problemes amb la primera perdent 10 minuts molt importants, despres vaig agafar ritme, es recomanava sortir caminant i despres si et veies capaç córrer.
L’examen en si era d’una dificultat mitjana a simple vista agafar 20 balises en 1 hora no deu ser molt complicat, el problema era la seva ubicació que algunes eren bastant innaccesibles, les balises contaven per punts cada una podia optar entre 3 i 6 punts depenent del nombre que portés.

Durant aquesta hora van passar moltes coses, anaves corrents com un boig per poder agafar com més millor i en el camí et trobaves gent que encara estava pitjor que tu i això d’alguna manera t’animava a no parar.
Els resultats van ser molt variats, des de gent que va agafar només dos balises però amb tot el seu valor no ho donava per perdut, a gent que va sortir molt ràpidament agafant al final mes de 8 balises però amb una puntuació força baixa.

El final va ser el millor de tot, em quedo amb la imatge del nostre professor mentres nosaltres marxavem, ell sortia corrents a recollir totes les balises. Quin mèrit. 

Text: Facundo Leiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada