diumenge, 7 de maig del 2017

Raid Intercicles a Terrassa

El proper dijous i divendres marxem cap a Terrassa a participar al VI Raid Intercicles a Terrassa. Aquí teniu les últimes informacions que ens han fet arribar des de l'organització:

Benvinguts/es company/es,

Ja tenim tot a punt pel VI Raid intercicles. Tot a punt és un dir, perquè sempre hi ha coses per acabar!!!!, però segur que sortirà bé i ens ho passarem genial!!

Aquest any el raid canvia de format, és a dir, deixem el format estrella habitual  dels últims Raids per fer un format circular, per nosaltres format margarita. Això vol dir que farem un recorregut circular en BTT per on anirem trobant diferents proves o seccions. Aquestes seccions o proves tindran un horari de tancament, per tant, pot ser que alguns participants no puguin realitzar alguna prova i hagin de continuar el recorregut circular mínim establert per l'organització. No hi ha cap prova obligatòria, excepte fer el recorregut circular, però evidentment això implica no aconseguir puntuar en les proves/seccions.

Per tant, començarem i acabarem amb la btt. Podeu portar una motxilla amb material que creieu necessari: menjar, beguda, farmaciola, etc, sabatilles de muntanya si voleu fer més còmodament alguna secció o prova com el vertical running o l'orientació. Encara no tenim clar la possibilitat de fer prova de cordes per temes logístics però en cas de fer-la el material ho posa l'escola. (De moment no hi compteu!!!)

Tota la informació al respecte la trobareu aquí:


Al brífing us ho detallarem amb més deteniment, no patiu!!

Punt de trobada:
Us convoquem a totes/es a la nostra escola el dijous 11 de maig de 15 a 16h. A mesura que arribeu, deixareu les bicicletes al pati de l'escola (Boxes) i us portarem caminant a deixar motxilles a la zona d'acampada (instal·lacions esportives amb vestuaris), a pocs metres de l'escola.


A partir d'aquí, per centres, i en grups, realitzareu una gimcana per la ciutat de terrassa, puntuable pel Raid del divendres!!!

A les 18h, un cop acabada la gimcana tindreu fins les 19h per muntar el campament i fer dutxa si us cal.

De 19h a 20:30h Brífing a la sala d'actes de l'escola.

20:30h-22:30h sopar alumnes

*el sopar de germanor de professors/es començarà a les 21h, un cop tinguem l'alumnat sopant.

23h tothom al campament a dormir.

*com a mínim un professor per escola hauria d'allotjar-se al campament amb els alumnes participants per tenir una mica de control de la zona.

El divendres a les 7:30h hauria de quedar totalment neta la zona d'acampada. Com els autocars tindran habilitat un pàrquing al costat del campament podeu guardar les motxilles als autocars.

A les 8h tothom a l'escola, equipats per realitzar el Raid intercicles!

Important:
El raid començarà de forma neutralitzada des de l'escola per tant, l'inici i final de la competició no coincideixen. Un cop finalitzat el Raid i l'entrega de premis, podeu optar a tornar lliurament a la zona d'acampada per fer la dutxa o bé marxar directament.


Espero que vingueu preparats, hem fet un raid pensant en vosaltres i els vostres alumnes!!!

Per qualsevol cosa, dubtes o preguntes, resto a la vostra disposició.

Salutacions i ens veiem molt aviat!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada