dijous, 13 d’octubre del 2016

Pluja... SPINNING!!!

El dia 13 d'octubre l'equip-classe A, no va poder sortir a la sortida amb bicicleta pel mal temps.
Com a alternativa, en Toni i en Rubén ens van portar a fer una classe de Spinning.
Com a curiositat, diré que el nom Spinning no és el nom genèric de la disciplina, és el nom d'una marca comercial. El seu nom genèric es Ciclisme indoor, com a marca comercial, Spinning, va ser creada per Jonathan Goldberg, conegut com a Johnny G (nascut l'any 1956 a Johannesburg, Sud-àfrica) és un ciclista de Sud-àfrica, l'exciclista professional i promotor del ciclisme indoor programa anomenat Spinning .
Johnny G va desenvolupar el programa de Spinning a 1987. Ell estava entrenant per a una carrera de bicicletes de cross-country anomenat " The Race Across America "(la cursa ha estat una cursa de bicicletes 3,100 milles de Los Angeles a la ciutat de Nova York). Durant l'entrenament de la nit va ser gairebé assassinat a la carretera, pel que va decidir no fer el seu entrenament nocturn a la bicicleta, i el poso a l'interior a la casa. Això va ser quan va començar a pensar en la construcció d'un programa de formació comercial.
Per les classes de Spinning, s'utilitza la música per dos objectius molt específics, un és com a melodia de fons i per acompanyar l'activitat física i l'altre és per utilitzar-la com a marcador d'intensitat de l'activitat que s'ha de realitzar. Com a tot, hi ha llistes musicals fetes expressament per fer classe de Spinning, però si es vol marcar la diferencia, una llista personalitzada pot pujar l'ànim dels clients o fer-los connectar més ràpid amb la intensitat que vols transmetre.
A la classe que vam fer, es podria desglossà amb tres grups d'activitat física:
-Escalfament: Amb un ritme més suau per escalfar musculació i prevenir lesions.
-Activitat central: Amb dos estils d'activitat física, una amb un ritme més lent i amb més resistència per tonificar el tronc inferior i un altre amb ritme mes ràpid i amb menys resistència per tonificar abdominals i tronc superior.
(+ resistència - velocitat / - resistència + velocitat)
-Feedback: Moment de relaxament al final de l'activitat on pots valorar amb els clients (en el nostre cas el professor i l'alumnat) com ha anat l'activitat.

A valoració personal després de la classe de Spinning és molt bona, ajuda a millorar el nivell físic i també fa una bona dinàmica de grup.

Text i fotos: Martí Tegido.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada