dijous, 27 d’octubre del 2016

La Castanyada


El 27 d'octubre, l'IES ILLA DE RODES va sortir a fer la castanyada a la bassa d'en coll.

Aprofitant el dia especial, els alumnes del CAFEMN van fer de monitors i guies de muntanya dels alumnes de primer i segon curs d'ESO, fent petits grups compostos de dos alumnes del CAFEM i uns sis alumnes d'ESO i seguint les indicacions dels professors d'educació física per determinar el nivell, van sortir uns 17 grups.
Cada grup tenia un ordre de sortida i acord amb el nivell dictat pels professors es van dirigir dues rutes, una pel Puig de l'Àliga i l'altre pel mas den Coll (amb un nivell físic més baix).
Els guies del CAFEMN van demostrar una gran maduresa, responsabilitat i saber estar. Portant tots els grups amb un nivell de seriositat i professionalitat que va fer que tots els alumnes arribessin satisfets.
Remarcant que molts dels guies van haver de desfer el camí per acompanyar a alumnes que per mala sort no es van trobar del tot  i no van poder acabar l'ascens al puig o al coll.
Els que no van poder seguir van anar pel coll o puig van fer una ruta alternativa passant per un lloc amb molt poc desnivell
Un cop a la bassa els guies van dinamitzar els grups fent activitats i jocs.
La tornada va ser tranquil·la i ordenada arribant al centre a les 15.30

Text: Martí Tegido.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada